Om oss

Hafjells største hytteservice – alltid i nærheten

I 2001 ble selskapet Hafjell Vaktmesterkompani AS startet med utførelse av vaktmestertjenester - service & vedlikehold. Senere ble det opprettet Hafjell Hytteservice AS som en underenhet, for å skille ut hytte- og privatkunder. 
Opp gjennom årene har vi hatt mange forskjellige oppdrag, fra Dombås nord i Gudbrandsdalen – til Oslo i sør.
Vi tar også på oss enkelte arbeidsoppdrag som torvpleie og beising i skidestinasjoner rundt; Skeikampen, Musdalsæter, Sjusjøen, Kvitfjell.

Vi er den største tilbyderen av vedlikeholdsoppdrag i Hafjell og omegn, med over 1000 kunder i systemet og mange faste vedlikeholdsavtaler.

Selskapet har basert seg på alt av vedlikeholdsoppdrag:

  • Torvpleie; reparasjon og årlig vedlikehold av torvtakene
  • Gressklipping rundt hytter, skråninger
  • Fasadevask med mobil høytrykkspyler
  • Maling og beising av hus, hytter, sameier/borettslag
  • Snømåking av gangvei, terrasser og tak
  • Salg av vedsekker og egenproduserte grussekker
  • Faste avtaler med sameier & borettslag

Utvendig maling & beising og vedlikehold av torvtak er det vi har basert oss mest på og hvor vi har godt kunnskap og lang erfaring med gode håndverkere.

Vi har også faste vaktmesteravtaler med mange sameier og borettslag, både i Hafjell og andre private i Øyer-området. I det inngår det årlig torvpleie, maling & beising, rydding rundt områdene, gressklipping og raking, skifting av lyspærer, snømåking og grusing på vintersesongen.

HMS i arbeid er noe bedriften tar på alvor. Derfor har alle våre ansatte gjennomført flere kurs og fått nødvendig opplæring for å utføre arbeid på en sikker og forsvarlig måte. Dette gjelder særlig når vi jobber med arbeid i høyden.

Vår målsetting er å gjøre kunden 100% fornøyd med god serviceinnstilling og kvalitetssikring av jobben.

Alltid i nærheten – med god kunnskap!